Miķeļdienas ieskaņas dienas aprūpes centrā “Lubāna"

27.09.2022.
11:00 - 15:00
“Eglāji”, Indrānu pagasts, Madonas nov.

Ieraudzīt, sajust un sasmaržot rudeni, saglabāt atmiņas par to, noaužot dabas materiālu paklājus amatnieces Sandras Valaines vadībā, būs iespēja ikvienam Miķeļdienas ieskaņu apmeklētājam dienas aprūpes centrā “Lubāna”.

Šādi dabas materiālu paklāji lieliski iederas ikvienā interjerā, burvīgi smaržo un tumšajos ziemas vakaros atgādina par rudens pilnbriedu.

Pasākuma laikā sirdi sildīs Igauņu ģimenes muzikālie priekšnesumi, bet kopīgas sarunas labāk rosīsies āra kafejnīcā, kur varēs baudīt uz ugunskura vārītu zupu un īsteni rudenīgas plātsmaizes.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar dienas aprūpes centra “Lubāna” dalībnieku ikdienu, pavadīt laiku interesantās un aizraujošās spēlēs, sekmējot sadarbību un stiprinot arī vietejo kopienu.

Katrs pasākuma apmeklētājs saņems nelielu pārsteiguma dāvanu, ko ar rūpību un mīlestību gatavojuši dienas aprūpes centra apmeklētāji.

 

Norises vieta: Nodibinājums "Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs" kopienas centrs "Baltā ūdensroze" filiāle Dienas aprūpes centrs “Eglāji”.

 

Organizē: Nodibinājuma "Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs" kopienas centrs "Baltā ūdensroze".

 

Lūdzam informēt organizatoru par dalību pasākumā.

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

Kontaktpersona
Dace Valaine, DAC "Lubāna" pārstāve