Aizraujoši pasākumi Alūksnē - "Kopā mēs varam vairāk!"

28.09.2022.
09:00
Uzvaras iela 1, Alūksne

Vidzemes iekļaujošās nedēļas ietvaros durvis ver deinstitucionalizācijas procesa ietvaros izveidotie sociālie pakalpojumi Alūksnē. Visas dienas garumā plānotas radošas, izglītojošas, izklaidējošas aktivitātes sadarbībā ar sava amata meistariem:

  • Šūšanas meistarklase sadarbībā ar zīmola “ZĪLE” dibinātāju Aivu Zīli. Aiva prot lietām piešķirt otru dzīvi, viņas pavadībā  skumji krekli pārtop laimīgos priekšautos un kleitās, bet nenovalkājamie džinsi ierauga jaunu dzīvi virsjaku un mēteļu veidolā.    
  • Grafiti meistarklase īstena grafiti pazinēja un lietpratēja, karikatūru meistara Kristapa Auzenberga vadībā. Mieru, tikai mieru! Neviens Alūksnes tilts vai māja netiks apgleznota, grafiti mākslu radīsim uz koka planšetēm un finiera plāksnēm!
  • Ģitārspēles paraugstunda, kuru vadīs Alūksnes Bērnu un Jauniešu centra ģitārspēles pedagoģe Una Tomiņa. Una prot iedvesmot un piešķilt dzirksti ikvienai aktivitātei, viņas vadībā ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja izmēģināt to, kā ir būt par kopānijas dvēseli, spēlējot ģitāru.
  • Pasākuma noslēgumā par jautru ballīti pārūpēsies Alūksnes jaunieši, lai rosinātu draudzīgas sarunas, sirsnīgas iepazīšanās un attīstītu idejas turpmākai sadarbībai.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dienas aprūpes centra, specializēto darbnīcu un rehabilitācijas centra pakalpojumiem Alūksnē. 

 

Norises vieta: Alūksnes novada Dienas aprūpes centrs un specializētās darbnīcas.

 

Lūdzam informēt organizatoru par dalību pasākumā.

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

 

 

Kontaktpersona
Kristīne Lāce, Alūksnes novada pašvaldības Sociālo lietu pārvaldes Projektu vadītāja