Orientēšanās Valkā - "Kas meklē, tas atrod!"

30.09.2022.
11:00 - 15:00
Rūjienas iela 3E, Valka

Pasākuma centrālais notikums - orientēšanās spēle. Tās laikā Valkas pilsētā grupu dzīvokļu un dienas aprūpes centra tuvumā būs izvietoti kontrolpunkti, kuros dalībnieki saņems uzdevumus -  faktus par grupu dzīvokļa un dienas aprūpes centra pakalpojumu, par Starptautisko Sarkanā Krusta kustību un par Latvijas Sarkano Krustu. Pieveicot visus kontrolpunktus, dalībnieku savāktie fakti sniegs informāciju gan par pakalpojumu, gan organizāciju. Orientēšanās spēles dalībniekiem īpašas pārsteiguma dāvanas būs sagādājuši arī dienas aprūpes centra  “Valka” apmeklētāji.

 

Papildus dienas aprūpes centra telpās notiks radošas darbošanās, kuru laikā ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja darboties praktiski un iemācīties ko jaunu.

Nodarbību vadītāja Daiga Soloveiko - Lazdiņa apmeklētājiem piedāvās saldu un radošu nodarbi – konfekšu pušķu izgatavošanu. Svarīgs nosacījums visiem nodarbības dalībniekiem – neapēst visas konfektes, pirms pušķis ir gatavs!

Saldummīļi tiks lutināti īpašā aktivitātē - našķu gatavošanā sadarbībā ar Valkas novada mājražotājiem - Solovjovu ģimeni. Kopīgi izzināsim, vai ir iespējams uzcept gardus cepumus, izmantojot tikai divas sastāvdaļas?

Izaicinājumus mīlošiem apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt spēkus novusa turnīrā.

Viesiem būs iespēja izzināt Valkas grupu dzīvokļa un dienas aprūpes centra pakalpojumus.

 

Norises vieta: Biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” (LSK) Vidzemes komitejas grupu dzīvokļi un dienas aprūpes centrs “Valka”.

 

Obligāta pieteikšanās pasākumam, sazinoties ar organizatoru. 

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām. 

Kontaktpersona
Vivita Ķīkule, LSK Vidzemes komitejas Izpilddirektora vietniece