Vāram ziepes Valmierā!

30.09.2022.
14:00 - 18:00
Ūdens iela 2c, Valmiera

Pasaule ir pārsteidzoša un krāsaina kā ziepju burbulis, kas zaigo, saules apspīdēts. Svarīgi ir šo krāšņumu ieraudzīt, sajust un ļauties tam, ļauties piedzīvojumam, kopābūšanai un brīnuma radīšanai.

Brīnumus var radīt un piedzīvot jebkur, arī daudzdzīvokļu māju pagalmā, to varēs redzēt un piedzīvot radošajā dienā “Vāram ziepes Valmierā”.

Pasākuma laikā no plkst 16.00-18.00 darbosies radošās ziepju vārīšanas  meistarklases, kurās ikviens apmeklētājs varēs pagatavot sev tīkamas ziepes.

No plkst 15.00 - 17.00 pasākuma apmeklētāji varēs ieraudzīt pasauli caur mazu, lielu, lielāku un gigantisku ziepju burbuli, sadarbībā ar “Burbulītes burbuļiem”. 

Plkst 14.00 līdz 16.00 par dzīvi pasmieties mums palīdzēs improvizācijas aktieri Adeles Jēkabsones vadībā, bet īsti saldu dzīvi baudīsim kopā ar Valmieras Kūkumīļiem - Līgu Miranoviču, Indru Ceriņu un Ivaru Ceriņu.  

Visas dienas laikā paralēli radošajām aktivitātēm būs iespēja iepazīties ar grupu dzīvokļa būtību, nepieciešamību, kā arī ar biedrības “Latvijas Samariešu apvienība” sniegtajiem pakalpojumiem. 

 

Norises vieta: Sociālo pakalpojumu centra "Vanags"  grupu dzīvokļi.

 

Lūdzam informēt organizatoru par dalību pasākumā.

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

Kontaktpersona
Inga Brente-Mieze, Vidzemes sociālo pakalpojumu vadītāja