Miķeļdienas ieskaņas pasākums Madonā – "Daba ap mums"

26.09.2022.
09:30 - 14:00
Parka iela 6, Madona

Ieraudzīt skaisto šķietami ikdienišķajā, izmantot atkārtoti dabai nedraudzīgo un kopīgi radīt mūzikas un gardēdības svētkus aicināts ikviens madonietis un Madonas viesis.

Metālmākslinieka un juveliera Jura Leitāna vadībā būs iespēja savām acīm skatīt rotkaļa instrumentu lādi un izmēģināt smalkos instrumentus darbībā, dzirdēt stāstus par to, kā un no kā rodas rotas.

Pasākuma apmeklētāji varēs iemēģināt roku smilšu aplikāciju radīšanā un baudīt smilšu kino.

Mūzikas nodarbībā Līgas Kubas vadībā tiks veidots mūzikas ansamblis no klātesošajiem pasākuma apmeklētājiem. Nē, nav jābūt priekšzināšanām mūzikas jomā, ir jāklausās savās sajūtās un jābauda kopā muzicēšanas prieks.  

Zīmēsim arī mandalas. Nē, ne uz papīra, bet uz… skaņu platēm, tādējādi radot unikālu mākslas darbu un, piešķirot jaunu dzīvi vecām lietām.  Prasmes ierādīs un radīt iedrošinās māksliniece Līga Dzene no radošās mājas “Mežsētas”.

Kopīgi baudīsim arī spēcinošu rudens zupu, iepazīsim dienas aprūpes centru un veidosim kopīgu dabas materiālu kompozīciju.

Foto: SIA Deserto 

 

Norises vieta: Nodibinājums "Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs" kopienas centrs "Baltā ūdensroze" dienas aprūpes centrs.

 

Organizē: Nodibinājuma "Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs" kopienas centrs "Baltā ūdensroze". 

 

Lūdzam informēt organizatoru par dalību pasākumā.

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

Kontaktpersona
Kristīna Gribonika, Nodibinājuma “Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs” kopienas centrs “Baltā ūdensroze” vadītāja