“Nāc pats un ņem līdzi draugu!”

29.09.2023.
13:00 - 17:00
Uzvaras iela 1, Alūksne

Pasākumā "“Nāc pats un ņem līdzi draugu!" dalībniekiem tiks piedāvātas radošas, izglītojošas un integrējošas aktivitātes:

 

*Kopīga darbošanās ar Alūksnes tautas lietišķās mākslas studiju “Kalme”. Pasākuma dalībnieki būs klāt katrā noaustajā pavedienā un paši redzēs kā veidojas audekla maliņa, kopā ar “Kalme” meistariem veidojot kopīgu rakstu noaustajā darbā.

 

*Ciemos suņi, kuri ārstē pacientus jeb – kanisterapija! Biedrības kanisterapijas speciāliste Laura Gusāne kopā ar biedrības “Atbalsta mājas Brīvupes” kanisterapijas speciālisti Ingrīdu Supi dalīsies ar informāciju par terapijas ieguvumiem un dalībnieki varēs iepazīties tuvumā ar īpaši apmācītajiem suņiem.

 

*“Dejo savam priekam”. Deju pasniedzējas Unas Teteres – Teterovskas vadībā mūsdienu deju studija “Dejo savam priekam” ar pasākuma dalībniekiem ļausies kopīgiem deju ritmiem, lai attīstītu stāju, plastiku, koordināciju, improvizāciju un skatuves mākslu.

 

*Biedrības “Brīnummāja” speciālisti aicinās aktīvi iesaistīties dažādās spēlēs - kustību, prāta un sadarbības lielformāta spēlēs iesaistot gan pakalpojuma klientus, gan pasākuma viesus.

 

Norises vieta: Alūksnes novada Dienas aprūpes centrs un specializētās darbnīcas 

 

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts. Uzņemtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.

 

 

Kontaktpersona
Kristīne Lāce, Alūksnes novada pašvaldības Sociālo lietu pārvaldes Projektu vadītāja